dissabte, 2 de gener del 2010

29 novembre, Barça 1 - Madrid 0: partit vIBRAnt

El Barça-Madrid de diumenge al vespre va ser el partit més vibrant i discutit que s'ha vist al Camp Nou els últims dos anys. Acostumat a atropellar el contrari a casa, el Barça es va trobar amb un gran Madrid, el que era el líder a l'hora de l'inici del partit, un equip solvent, gran, fresc i amb ganes. Era un equip ràpid, àgil i ple de figures. A més, el Barça va sortir massa tensionat i massa excitat. El Madrid va tenir les seves opcions a la primera part. A la segona, però, l'equip català estava més assentat i, als deu minuts del primer canvi, el nou davanter centre, Zlatan Ibrahimovic, va aprofitar una centrada d'Alves per fer l'únic gol del partit: 1-0. Messi i Piqué tamé vvan tenir la seva ocasió, però sense sort. Puyol i Valdés van ser els millors del nou líder, el Barça de Guardiola.
Cinc dies abans, el Barça-Inter va ser un partit meravellós, i el Barça va aconseguir els 3 punts amb un marcador que li donava ànims de cara a Europa i el deixava líder de grup. Al final, Barça 2- Iner 0, amb gols de Piqué i de Pedro.